Makeup!

Jeg prøver og prøver å bli flinkere til å sminke meg, men vet du hva? DET ER VANSKELIG! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, hvordan jeg skal gjøre det, hvilke produkter man bør ha osv. Jeg mener, når jeg ser på sminkevideoer på youtube så har de en kost for hver eneste ting de bruker. En kost til primer, en til blush, en til foundation, en til flere forskjellige til øyenskygger, de har til og med koster for å ta på ansiktskrem. Men jeg? Jeg har to koster tror jeg som jeg bruker til alt. Hvordan blir man mer erfaren på akkurat dette? Jeg er snart 23 år og jeg bør kanskje begynne å vite hvordan man skal sminke seg, og hva man ikke bør gjøre. 

Så jeg trenger hjelp. Noen som har noe tips? Hva som helst! :)

2 kommentarer

Pudderdåsa

06.04.2015 kl.15:00

Hehe jeg skjønner det virker litt voldsomt, og man trenger absolutt ikke ha hundre koster heller. Jeg har mange tips og råd, men det kunne vært kult om du bestilte en veiledningstime på Inglot, så kan jeg lære deg og vise masse. Det koster 500kr, så får man produkter til av verdi 500 kroner også:)

lezzie

06.04.2015 kl.15:42

Pudderdåsa: Ja ikke sant? Jeg er i en såpass ok alder nå at ingen forventer jeg ser ut som en kjendis, men jeg tenker bare på de som er mellom 14-18 som har DET presset på å sminke seg som Kim K. Det er veldig trist. Men jasså, kanskje jeg skal gjøre det og endelig få litt inspirasjon og tips og triks! Tusen takk for svar! :)

Skriv en ny kommentar

lezzie

lezzie

22, Oslo

Jeg er lesbisk, og det vil jeg skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits